Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna

En stjärna på min himmel har slocknat.

Horisonten går inte längre att se.
Ena foten sätts framför den andra
trots att vägen knappt kan ses.
För en stjärna på min himmel har slocknat.

Orden går inte att hitta.
Berättelsen är inte klar
men slutet kan inte längre ses.
För en stjärna på min himmel har slocknat.

Tomrummet går inte att fylla.
Mörker är allt jag ser
där det förut fanns ett klart ljus.
För en stjärna på min himmel har slocknat
och jag kan inte tända den igen.




Fri vers av Joel Sandström
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-11 15:35



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Stjärnor som slocknar medför oanade konsekvenser. en metafor som kan kännas sliten men de slitna orden blir slitna just därför att de betyder något för oss
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Joel Sandström