Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyg du lilla gula fjäril...flyg




Vårtecken

så vacker du är

liten
skör

vid ditt paradis
avtäckt
ur multna löv

så lätt du glider

varsamt
sökande

alla de knoppar
spirande
över uppvärmd jord

lyser din färg i solen

starkt
lockande

inför vårens flora
landar du
mjukt på min påsklilja

för ett njutningsfullt möte 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-29 20:39



Bookmark and Share


  Miss Mod
Våren, alltid lika vacker, fint förmedlat.
2010-05-08

  Anna*
Ljuv och vacker fjärilslätt dikt! Underbar!
2010-05-02

  Smörblomma
Så vackert och levande vårtecken. Bra bildspråk.
2010-05-01

  anits VIP
Vackra berörande ord
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP