Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..är man värd det..?

..så tänker man..när rädslan slår till..ska verkligen jag?..får jag?..är jag värd allt?..den där värdelösa lilla skitungen talar..den där som inte borde ta för sig..ska hon?..tankarna kommer..fast numera får jag mest lust att slå dom!!..varför skulle jag inte få..när andra blir serverade på silverfat..varför skulle dom vara bättre än mig?..nee..jag skiter i den tanken nu..jag ska minsann göra bra..så det så..sen ska jag ta emot..en massa stackarsbarn..få dom att förstå..att alla är värda..var dom än kommer ifrån..för det borde inte handla om det..det borde handla om annat..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-28 22:31



Bookmark and Share


  Anna*
Är din personliga cheerleader ... står på sidolinjen och skuttar samtidigt som jag skriker Heja Kråkan Du är bäst Ingenstans finns någon protest.

Respekt för det du skriver ... alla är värdiga!
2010-04-29
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP