Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld och aska

Nu brinner eldarna igen
de som bränner barn
och vilsekomna själar
tända av vilda karlar
igen och igen brinner dom

de längelevda avvaktar
skyr eldarna, askan är svart
efteråt, då dragningskraften
vänder med vindarna

om nätterna, i skydd av
de tröttas djupa sömn
blir lågorna blå som
den underjordiska flodfåran

av evighetseldar

ingen som går nära dem

undkommer




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-30 08:52



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Mer än spännande brasa! Får gå en omväg.
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP