Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delfiner

Vi såg delfiner från båten

de reste sig upp ur havet

som om ville de se vad

människor var för slag




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-30 00:02



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En söt kortis! Och det är nog sant; de är väl väldigt nyfikna av sig, och intelligenta dessutom, och språkliga!
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP