Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med knäckta knän

Sitter stilla nu
med knäckta knän
som ville min tystnad

väntar
på att vara en vän
väntar på skogen
dit jag inte kan gå

sjön

bär upp min
tunga sorgkropp
men vemodig längtan

men jag slipper trängas
med de andras allt

vattnet i sjön

doftar av humus




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-30 23:14



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Snart är Diktjaget i farten igen, med hund och allt, men det kan vara lite skönt att längta också.
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP