Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resignerad 1:a maj

Vad gör man en dag
som denna, 1 maj förpliktar

vad gör man när man inte
har en enkel lösning att visa
kan inte säga -se här, såhär
ska världen räddas undan
de giriga människorna

man stannar hemma ochh undrar
hur någon kan tro att det finns
något vi kan göra

åt eländet

Men måhända är misstro och
resignation bara lättja?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-01 12:20



Bookmark and Share


  tom boreland
ös på
2010-05-01

  Catharina Edin VIP
När jag var ung demonstrerade jag, nu bara VILL jag!
2010-05-01

  stenen/ Yv Ericsson
Hihi. delar din lätja. tror den är mitt största problem..
ha en skön dag. bra text!
2010-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP