Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milda forsarna

Ville jag de milda forsarna
skulle ta mig med till mjuka
djupa vatten
som vore de egna gudar
utan hjortar som beledsagare

bara sig själva nog
utan önskan att bli hänförda
och dyrkade av oss de små

som inget förstår




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-02 01:39



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Suveränt! Mystik och alla sinnen aktiveras under läsningen.
2010-05-02

  Catharina Edin VIP
Skapar en lugn och trivsam känsla i mitt huvud, en kontemplation kanske man kan kalla din text.
2010-05-02

  Nanna X
jag bara älskar början på den här dikten, så fina ord som smälter samman: milda forsarna, gudar, hjortar, beledsagade...
personligen tycker jag du kunde stryka sista raden, den känns övertydlig - fast det är ju en smaksak.
2010-05-02

  Stefan Höglund
Vacker dikt om mjuka forsar en vår dikt tror jag.
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP