Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkärlek

Stjärnflingor, puder
smekande vithet överallt
Insnöad helt klart




Bunden vers (Haiku) av Pia S
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-11-10 08:39



Bookmark and Share


  Smultris
Härligt ;-)
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S