Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återspegling. 2005/2010

I dunklet på bakgården
under strömavbrottet.

Ett fuktigt, tropiskt mörker
tvingar, famlar, omvandlar.

Manar mig vidare.

Blandas med nuet
och blir till en blek återspegling
av jaget som domnat
och vattnats ur.




Övriga genrer av Olle Gudbrand
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-02 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand