Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammandragning

Släppte taget om det rationella. Lät det falla, krossas mot golvet som billigt porslin.
Sökte inåt. Sökte djupare. Stängde ute ekot från dom tusentals val jag dagligen ställs inför.
I en pulserande avsaknad av sammanhang, sträckte jag mig efter rörelsen, släppte greppet om all tvekan. En skälvning. En våg.
Rösten, först dämpad som ropet från andra sidan av en lång korridor, stängde ute världen som begränsar och stympar.
Och linjerna möttes i en glittrande spastisk sammandragning.




Fri vers (Prosapoesi) av Olle Gudbrand
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-20 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand