Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvit romans

Ung och grön
glödande kärlek

Rosa skimmer
under solgula
sommardagar

Hösten nalkas
isblå himmel
kyliga blickar

Svart sinne
rödgråtna ögon




Fri vers av Pia S
Läst 802 gånger
Publicerad 2005-11-10 11:11



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Kort, koncis, poetisk.
(Får mig att tänka lite på Bengt Samuelsson!)
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S