Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..tiden springer..

..som en galen katta!!..ska bara tala om att det inte är helt lätt att hinna med i dom svängarna..någon som vet..hur man lugnar galna kattor?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-03 21:22



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Slänger en handuk över dom (eller säck, om man har någon)
sen håller man bara i hårt:)
2010-05-03

  Nina Nightwish
Lägger ut döva möss, hehehehe... take it eaaaasyyy!!
2010-05-03

  aol
genom att bara vara i nuet,
2010-05-03

    ej medlem längre
Japp! Nackskott!*S*
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP