Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp mig



jag är inte på ett bra ställe just nu
kanske därför det bara är jag här

där jag är
ser jag inte världen
som den ser ut på riktigt

jag uppfattar inga ljud
mer än det ständiga surr
som alltid finns i bakgrunden

en slags tomhet
trubbar bort allt förutom
ilska, ilska, sorg

ja, här är man
verkligen en vålnad
en skugga av exakt

INGENTING

ingenting existerar
bara jag

och mina jävla mardrömmar






...





Fri vers av Lovisalouise
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-03 22:36



Bookmark and Share


    J. Herward
take my hand and we will go to never ever....together you and I don't mind that noice you heard it's just a freak under your bed...in your head...;) APPLåder!!
2010-05-10

    ej medlem längre
landet ingenting kallar jag det
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lovisalouise
Lovisalouise

Mina favoriter
Kärlekens Väsen
Miss you