Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöken

Det var en
regnig,
kall,
mörk, natt
och solen sken
det fanns en himmel mellan hennes ben
jag har varit i paradiset !

Någon viskade
i mitt öra
( så här bra får man inte må )
men det sket jag i
ja jag till och med skrattade åt det
faktum
att någon försökte trycka ner mig i mitt till stånd

Ibland är det skönt
att ignorera
sina schizofren spöken




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-11-10 19:47



Bookmark and Share


  Propella
Ja det är det verkligen. Du förmedlar känslan så lysande att jag blir bländad.
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan