Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperssvalor

Orden seglar in
som papperssvalor

landar planslöst
som slumpens änglar

ett lotteri är meningen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-07 22:20



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ett lotteri är meningen? Därom tvista de lärde!
2010-05-08

    ej medlem längre
Oj då! känns som om man inte har något att säga till om här i livet! :)
2010-05-07

  stenen/ Yv Ericsson
Jamen så är det ju precis! Ibland försvinner dock både svalor och ord..bra!
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP