Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
REPRIS


Vill du ha min kärlek


Vill du ha min kärlek
jag tar din med mig utan att fråga,

allting nu på fredag
du har inget val,

jag kysser dig
släpp själen i mitt hjärta,

vila med mig
se mina drömmar,

var min egen lilla flicka
visa att du älskar,

kyss mina andetag
se mina tankar,

rena
sprakande av poesi om du lyssnar noga,

utan sympati
förstå min satans smärta,

även jag lever i ditt helvete
trots kärlekens vrål i mina öron,

jag ska laga ditt hjärta
sy dina sår farväl,

penetrera din själ
älska och bära våra helveten genom hades förbannade evigheter,

befria sisyfos
mörda döden om den står ivägen,

ta din oskuld igen
smeka din oro farväl,

rota i dina tankar
lugna vemodiga känslor,

dina läppar
vackra liksom nattens stjärnor,

vi kan höra på musik i våran mardröm
eller läsa in ett nytt år,

se glädjetårar
förenas för evigt i vår kyss ,

du vet den innan vi somnar
tätt samanslutna,

i vår kärlek
vemodet släpper då jag vet,

att du kommer

väljer mig förevigt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-05-07 23:23



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
vem kan motstå detta
helt underbart skrivet
2010-05-09

  Gawain
Klassiskt och snyggt hela vägen. Mycket bra,,
2010-05-08

  Nina Nightwish
Kanske hon svarar snart, jag bara älskar ju denna text:))
2010-05-08

  stenen/ Yv Ericsson
här känns det som någon verkligen behöver övertygas...bra.
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth