Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du famlar i mitt mörker nu

Sliten blick
färgad poesi,

vandrat länge
de uråldriga ler ju nu,

en natt var jag fri att älska
du var död,

vi gick vidare
ständigt hemåt utan rast,

glömda
världen angår de levande,

de som vill
de som orkar le,

de jag ej känner nära nu
isblickars tystnad,

står på benen ännu
såren skriker,

måste leva nu
ditt helvete stank,

nära de lyckligas drömmar äter vi våra senaste tankar tomma
svarta hål,

nålspetsögon ryker
du famlar i mitt mörker nu,

letar
du finner ej

ett hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-08 02:41



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Smärtsamt äkta
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth