Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar av berg

vi har drömmar
drömmar stora som berg

den duktige upp fyller sina drömmar
besegrar hinder
stora som berg


den mindre duktiges drömmar
stora som berg
besegras
av hinder stora
som sandkorn

berget smulas sönder
blir till sandkorn

sandkornen äter
den mindre duktiges

drömmar

stora som berg




Fri vers av Jorgmar
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-08 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorgmar
Jorgmar