Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrahundranitton

Ensamheten och tystnaden som uppstår precis efter du stänger dörren bakom dig.
Den har hållit i sig länge nu.

Någon, kom och bryt den.




Fri vers av Jorgmar
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-11 22:29



Bookmark and Share


  FuckFace.
Du skriver väldigt kraftfullt!
2017-10-22

    Niclasdotter
Underbar!
2014-06-12

  Maria Natasja
Kort, innehållsrikt och Bra!
Gillar!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Jorgmar
Jorgmar