Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottat hjärta, bar strupe

Förlåt om jag tränger mig på och blottar mig
Mitt hjärta är bart. Likaså min strupe

Men jag är trött på att följa spelets regler och glatt följa med i dansen
För att jag har letat länge efter någon som du

Snälla, om du inte vill ha mig
Ta en kniv och skär halsen av mig
Det ser jag som ett tydligt adjö

Gör så istället för en stilla kvävning

Som hon som tog in mig till sin säng
och tog min kropp


Men lämnade kvar mitt hjärta i kylan ute på trappen




Fri vers av Jorgmar
Läst 287 gånger
Publicerad 2015-08-23 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorgmar
Jorgmar