Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormbunkar och pappershögar

När ska du inse?
när ska du förstå och vakna upp?
detta är ingen lek
leken tog slut när dina Lego-klossar och gungor byttes mot autogiron och lunchlådor

du och dina vänner lekte krig i skogarna
kom hem med skitiga knän och leenden
en dag var en evighet
idag är en dag en jakt på likes och pengar


Ladda ditt liv med kärlek
håll din nyfikenhet vid liv
sluta aldrig skratta
älska mera

och låt aldrig dina knän bli rena under pressvecken.




Fri vers (Fri form) av Jorgmar
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-07 22:50



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint
2014-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jorgmar
Jorgmar