Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jarg

Jag har en bild på dig
Från en besynnerlig kväll
Den är tagen i rörelse
Du ser lycklig ut
Kulturell

Jag var utklädd till någon
Som visade magen
Jag kallades för Jasmine
Som var alldeles för dragen
Fast bilden blev ganska fin

Det var fint för mig
En sådan underlig kväll
Full av utklädda studenter
Till skillnad från dig
Är jag inte så snäll
Jag lovar ofta bort presenter

Jag har ont på min hand
Där du nöp mig för att hämnas
Eller för att jag utmanar dig
Det behöver inte nödvändigtvis nämnas



Du nöp mig ganska hårt
Av ingen orsak alls
Det måste varit svårt
Tag min vals, tag min vals

Ay, ay, ay, ay





Fri vers av Emma-Josefin
Läst 610 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-09 00:04



Bookmark and Share


    Kobbe
Take this waltz with the clamp on its jaws.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Josefin
Emma-Josefin