Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömde skicka in detta lilla uttryck av eufori, när äntligen samlingen av skrönor gick i tryck<br>


Huraaaa Den Är Klar! ! !

 

Efter koll av ordstrukturen
läst igenom korrekturen
ordnat konjekturen
slut det är med fliten
trött som fan och sliten
jag tagit hela skiten
och till Siewert lämnat över
han får klaga om han behöver
Optimistiskt kan väl tyckas
Men förhoppningsfullt det lyckas
tro det äntligen kan tryckas
Så kors i allmin dar
tveksam jag erfar

Skrönan Blivit Klar




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-09 15:56

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Varmt Gratis och Lycka Till!
Calle
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson