Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden dragningskraft

Att se dig med henne gör lite ont. Det liksom hugger till i hjärtat och sticker i magen. Jag blir illamående också och får en slags tryckande huvudvärk. Allt jag hör är det Ni säger tillvarandra, som om allt ljud runtomkring mig bara förvinner. Jag kollar ständigt på er i smyg och tänker att hon minsann får känna din lukt mycket tydligare än jag. Det är som att jag har en förbjuden dragningskraft till dig, men hon står liksom i vägen.
Så ja, att se dig med henne gör lite ont.




Fri vers av Emelie Gustavsson
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-09 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Gustavsson
Emelie Gustavsson