Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imprinted

fortare
fortare
fortare, sa jag
du måste springa fortare.
jag kan inte

dina händer har krypit sig in
innanför mitt skinn
och det gör så ont

så ont,

fortare
fortare
men skynda då!

dina smala pianofingrar
spelar på mina blottade revben.
samma visa
om
och om
och om igen

varje gång
jag försöker rymma
flätar du ihop dina ben med mina,

nej,

du spelar hårdare nu
intensivare
vassare,

och jag sitter fast
i kärleken

det gör så förbannat ont




Fri vers av Emelie Gustavsson
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-25 13:08



Bookmark and Share


  Hélène
"spelar på mina blottade revben" sjukt bra!
2014-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Gustavsson
Emelie Gustavsson