Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför???

Jag trodde du älskade mej
Varför gör du så mot mej?

Jag älskar dej
skulle aldrig göra så mot dej

förklara för mej för jag förstår inte
förklara så att jag kan förstå

hur tänker du?
jag vet hur jag tänker


Varför gör du så mot mej?
vad har jag gjort dej?

Snälla, förklara
förklara, snälla

Det enda jag nånsin begärt av dej
är
att du skall älska mej

Älska mej för den jag är




Övriga genrer av Cina
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-11-11 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina