Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egofolk

Varför finns det så MYCKE och så MÅNGA EGON därute ??

Varför kan inte människor va mer ÖDMJUKA, VÄNLIGA och FÖRSTÅENDE mot varann??

Varför klagar ALLTID dom som har det BÄST mest??

Varför inte se det FINA i alla och i allt???

Varför?? Jag bara undrar?? Varför??

Det får man väl aldrig svar på kan jag tänka

Men jag undrar ändå

VARFÖR??





Fri vers av Cina
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-26 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina