Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Kylan smyger in i allas hem denna höst
Alla därhemma behöver kanske någon form av tröst.

Ge en hand eller en smekning av något slag, då får dom säkert nya tag.

En kram en kyss kan värma den som fryser
Ända in i själen så dom säkert ryser

Ge kärlek till alla på nåt sätt,
Finns egentligen inget som är mer rätt

Så hösten är en bra tid av mycke värme och att va inne
Bara att leta djupt i sitt inre sinne

Ge allt till nån som är ens vän
Så lovar jag att ni hörs flera gånger sen

Bara ett litet tips för kalla dagat i höst
Ge mycket till dom som hos er söker tröst.




Fri vers av Cina
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-19 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina