Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGAT

En tår så klar ur mitt öga rinner.
Rinner ner på min läpp,
Läppen som darrar
Darrar av att en tår blir fler
Fler och fler för att sedan avta i antal.
Antal gånger vi gråter i livet
Livet som är som berg o dal
Dal av äng och blommor
Blommor som växer och slår ut i Maj
Maj som är fin och grön med himmel blå
Blå som min färg är på ögonen
Ögonen som tåren började rinna från.




Övriga genrer av Cina
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-19 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina