Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrsel och tillfällig klarsyn

Yrsel silas genom
kalla flockmoln
fastnar som främmande
fjädrar i trädens kronor

det är Guds mun, så ovan vid tal
som ler läkande, öppnar sig att
tala lugnande till sina människor
men minns så sitt löfte om tystnad

yrsel, förvirring, och tillfällig

klarsyn

bilden som visar det aldrig sedda

för ett kort ögonblick




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-13 22:36



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vilken bild av Gud! Måtte han tala nu!

Snyggt skrivet, Ingela.
2010-05-13

  Måna N. Berger
Glimtar av en vision av det vi inte är kapabla att förstå..
2010-05-13

  stenen/ Yv Ericsson
Denna var nästan läskig! Med den bilden oxå!
Har poeten haft en uppenbarelse?
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP