Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2005-01-07 03:03


Ge mig mer

Mina andetag
mot din hud
smälter isen,
du är så nära nu
Dina slutna ögon
ser in i mig
jag vet,
det finns en hemlighet i dig
Jag svär
jag vet vem du är
i tystnaden,
jag vet, det finns mer
I hjärtat och själen
släpp mig in
visa mig,
drömmen som kan bli min
Öppna ögonen
känn värmen igen
och se mig le,
jag vet vad du kan ge

© Helene 2004




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-11-11 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel