Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

666, kristall och prins

faller ibland ner
i sådana svarta hål
som sväljer mig
och bryter ner mig

tomrum

glömmer ibland bort
att livet är värt
att leva
då det är mörkt
och hela världen
skriker att jag
är värdelös

depression

för även om
solen skiner
och fåglarna kvittrar
så ler jag
inte sådär som
jag gjorde förut
jag nynnar inte
på glada melodier
och jag
skrattar inte
åt alla
meningslösa skämt

så älskling
säg någonting
säg någonting nu
för du kan
rädda mig
du kan
bli min prins




Fri vers av soulsistah
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-12 21:46



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Oh, happy day.
Livet är fullt av gräsfotbollsplaner där man ligger och ser på molnen och irriterar sig över alla som följer efter en och är så nyfikna på det meningslösa man håller på med. Finns dagar då man inte gör annat än sitter i en för liten soffa och skrattar tills man gråter och sen gråter man tills man skrattar. Det är väl så det är. Och jag saknar det.
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

soulsistah
soulsistah