Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det?


Det är snart vår!
Är det?

Vi är redan inne i maj?
Är vi?

Snart kommer solen!
Gör den?

Du mår snart bättre!
Tror du?

Inget kan i alla fall bli sämre!
Nej, det förstås!
Det fattar jag...




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-13 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson