Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har glömt mig

som jag glömt att sova

alla drömmar smakar likadant ändå

salt och tång

som vågorna

 

Du har glömt mig

och alla tomma orden

de som bara betyder något

om man låter dem

 

Du har glömt mig

som du glömde friheten

har du funnit den än

i tystnaden?




Fri vers av Eléa
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-14 00:21



Bookmark and Share


    Max Poisé
Skönhet i en text med bantad förpackning som uppskattas som fan!
2010-05-14

  Niclas Petersson VIP
"Du har glömt mig
som jag glömt att sova


alla drömmar smakar likadant ändå


salt och tång


som vågorna"


Väldigt vackert...
Gillar.
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Eléa
Eléa