Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mandelkärnans metamorfos


så havet har runnit in
in dina ögon

du får ursäkta mig
om jag biter på dina naglar
men det är färgen

de strukna läpparna
penslar fram
hur ord bara är målade

ovanpå avsikterna

så snälla förlåt mig
om jag sväljer dina tankar
men det är känslan

av vågorna som slår in
i pupillerna




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 603 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-05-15 15:15



Bookmark and Share


  aol
en fin fin poesi verkligen vännen
2010-08-04

  Ingela Svenson VIP
Förtärande närhet, tänker denna läsare även om hon egentligen inte tror att diktaren har menat det så! Välformulerad text!
2010-05-15

  Yrre VIP
Å vilken poesi, vilket språk, ohyggligt bra!
2010-05-15

  rebecca d
Phillipin?
visst blir man...annorlunda när man är för nära?
härliga ord-o satsvändningar som vanligt...
2010-05-15

  Daniel_78 VIP
hela havet låg blått som en blåbärskompott
glad att du vågar

och ursäkta mig så jävla mycket om jag får be
om jag cyklar baklänges ibland
2010-05-15

  himlens hemlighet VIP
blåögd ey?
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP