Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bersån

Om jag hade en berså
skulle jag sitta där
i den behagliga skuggan
och läsa de stora filosoferna
kanske en och annan
diktsamling

och ingen skulle få

störa mig




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-15 22:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Härlig betraktelse över det 'lilla' livet!
2010-05-16

  grodsaker
har läst en del av dig, du skriver verkligen rent
och okonstlat och jag vill läsa mer

detta är pompöst!
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP