Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förståelse


Förstod att skuggor spelade i djupet av din själ
vardagssanningar,

premiumpundare
skrattande likdelar,

itusågade hjärta
allt talade medens om saknaden och vemodet

visade vägen mot slutet på en saga vilken ej varit lång
men du känner ingen annan,

ty detta äro du
med fjäder och allt i hatten,
en ny skåra i pistolkolven,

inget för en konstnär,
äro sanningar av längtan

eoner av din saknad skriker




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-16 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth