Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lät förjävligt

Jag ville
oxå
vara älskad
och
älska någon ann
och någon sa
kom hit
häng me
bara hoppa in
när det passar
dig
sjung me
i kärlekens melodie

men


jag är tondöv

jag sket i det




Fri vers av Havanna
Läst 481 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-16 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna