Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej! Nu Går vi vidare!

Mjukhet i färg av mystik

Den kan fylla den tomma pojkens bröst

Men att se och inte röra är som sången som bara kunde tala.
För att jag ska släppas loss måste du bli fri.

Skärp dig nu!

Ibland så måste man blunda för ett pardis.





Fri vers av Tavla
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-16 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tavla