Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Oss



Vi ser annorlunda ut
på den här platsen,
ljuset flimrar annorlunda
på vår hud
-inte våra hudar,
vi finns i inga mängder

---

vi piskas av samma regn
samma mjuka luft försvinner in i
tankebanor i samma riktning, och orsakar
virvlar i den symmetri
som utgör våra skepnader


vi sitter ihop som inga magneter
vi är inte dividerade för att kunna
plockas isär, sättas ihop
vi lämnar ute nuets delar

---

den här platsen
är ingen destination
den är en resa med tydligt slut,
en markerad avfart till verkligheten
-våra verkligheter,
där är kvantitet av vikt

där finns du och där finns jag
där finns Vi endast som ett ord

där är Vi endast länkade
som två delar i ett pussel
vars motiv började blekna
för länge sedan.




Fri vers av Tottinyon
Läst 318 gånger
Publicerad 2010-05-16 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tottinyon
Tottinyon