Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crazy Taxi


Det är bedrövligt vackert
att man kan hitta sin person
i ett bilspel på facebook

---

"Varför saktar du inte bara ner?"


"Jag kör hellre så fort jag kan
tills dess att jag krockar

och då börjar jag om."





Fri vers av Tottinyon
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tottinyon
Tottinyon