Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubbla

Jag bor i en bubbla.
I min bubbla är alla vackra utåt.
I min bubbla spelar alla teater.
Vill du följa med mig?
Nej.
Min bubbla är stängd för resten av världen.

Här lär sig alla att spela.
Vi spelar varje dag.
Vi spelar lyckliga och positiva.
Vi spelar glädje och perfektion.

Men vi är lika fula som alla andra.
För alla e fula någonstans.
Den som inte är ful finns inte.
Finns du?

Här står tiden för evigt still.
Ingen kommer in.
Ingen kan förändra något.
Det enda vi kan göra är att fly härifrån.
Jag ska fly.
Jag ska breda ut mina vingar
och vara ful med resten av världen

Då kan vi vara fula tillsammans.




Fri vers av Knops
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-16 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knops