Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt Djävulen ta dej.

Låt djävulen ta dej
Och ditt jävla flin
Kom aldrig tillbaka
Med ett stort och kaxigt grin

Ty du är inte värd
Vad flickorna dig giva
Du tar utan att tveka
Du med flickorna leka

Så jag ger dig mitt hat
Mina tankar och ord
Givna som på fat
Så du försvinner från vår jord

Men innan dess
Då djävulen tar dig
Ska du med dold tristess
Älska mig

För jag är som de
Giver dig allt
Fastän du inte se
Hur mitt hjärta du gör kallt




Fri vers av Knops
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-17 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knops