Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräk

Jag kräks ut ord

En ökänd muskel startar proceduren

Det är lönlöst att fly

Snart hulkas både konsonanter och vokaler ut

De beblandar sig med andra bokstäver

Blir till ord

Som blir till meningar

En pöl av meningar

Och det är då som resultatet nalkas

Dikten.




Fri vers av Knops
Läst 178 gånger
Publicerad 2010-05-16 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knops