Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljustid

De sköra gröna björklöven,
glittrar i solen.

Min första motionsrunda,
värker i kroppen.

Min senaste kärleksstund,
känns ljuv i sinnet.

Vad är då fel?

Ovanligt nog ingenting,
tacksam är jag.




Fri vers av Grubbelmia
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-16 19:18



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tacksamheten är så viktig, i allt vad vi ber om .... vackert skrivet .....
2010-07-21

  Karl-Bo Lundstedt VIP
härligt, ljuvligt....
den sortens värk växer vi av...

applåder

kb
2010-06-27

  Bibbi VIP
Ljuvlig
2010-06-12

  lodjuret/seglare VIP
Växtvärken kommer kanske just på våren, samtidigt med att bli litet extra kär o pilsk o så kommer den här sortens texter i ett allt större antal på en poetisk sida på nätet...
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia