Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdrömmen


Du väcker mig med kyssar ur en dröm,
kärlek,

smekande själar,
kroppar

nakna sanningar
vår musik spelas,

hjärtat blöder ner sängen
jag vaknade aldrig,

detta
mardrömmarnas rike,

huvudet brinner
outhärdlig längtan,

tillbaka i tiden
sköra skal,

fattiga riddare
kniptångsmanöver,

krigar nu,utan fruktan
varje andetag äro förvisso


din död




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-18 08:33



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert skrivet
2010-05-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker i sin smärta. =)
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth