Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..och dagen tar slut..

..men bara för att den ska..ersättas med en annan..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-18 22:24



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vissa av dem är fantastiskt sköna att de ersätts med andra.
2010-05-19

  aol
jamen så är det ju,
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP