Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..älskar..

..att se människor le..det får mig att känna det som man gjort något bra..även om dom inte ler åt mig..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-20 00:18



Bookmark and Share


  aol
ja detär bara så underbart
2010-05-25

  Nina Nightwish
Vad fint:)
2010-05-21

  stenen/ Yv Ericsson
det är säkert du som smittar med leenden. kram på dig kråk. stenen arbetar.
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP