Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busted

Raided my home found my stasch
2 uns of speed a lot of hasch,

busted
drug squad man..

ekar ur min radio
drömmen hade blivit sann,

ty håret brännde,
smärtan skrek till mitt hjärta att älska,

skalet av en saknad
drömmar jag haft om dig,

kyssarna
smekningarna,

lägger dig ned
smeker dina sanningar,

tränger in i dina tankar,


du är min
jag tog din kärlek och gav min,

jag väntar ej

avser ta dig genast




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-20 00:31



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Lustfyllt farligt men härligt, bra text, Peter
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth